ПРОМОЦИЈА КЊИГЕ О 40 ГОДИНА ПОСТОЈАЊА КК „ЗЛАТИБОР“ (ВИДЕО)

DSC 0011 1280x640

Сутра, у реновираној спортској хали у Чајетини а пред утакмицу КК „Златибор“ против „Младости“ из Земуна, одржаће се промоција књиге Драгана Пејића којом се обележава и јубилеј,  40 година постојања чајетинског кошаркашког клуба. О књизи ће, поред аутора, говорити и легенде „Златибора“, Радомир Раковић и Страјин Недовић.

 

„Ни мањег места, ни већег кошаркашког срца. Ни мање вароши, ни већег кошаркашког центра. Ни мање средине, ни веће љубави према игри под обручима“, написао је 2009. године у књизи „Чајетина под обручима“ Драган Р. Пејић говорећи о 30 година постојања КК „Златибор“. У сусрет новом јубилеју, родила се  још једна књига.

„У питању је обележавање 40 година постојања и рада кошаркашког клуба Златибор које ћемо почети најпре промоцијом књиге „40 година Чајетина под обручима“ ужичког аутора Драгана Пејића који је писао и први део књиге пре 10 година када смо обележавали тридесети рођендан. Тако да крећемо са промоцијом књиге у оквиру које ће говорити сам аутор. Поред аутора, испред издавача, говориће Никола Смиљанић и Владе Живановић и говориће легенде клуба Радомир Раковић и Страјин Недовић – актуелни спортски директор и први тренер првог тима“, рекао је за „Златиборпрес“ Марко Луковић из УО КК „Златибор“. „Биће све уприличено како и доликује 40. рођендану, биће изложени трофеји, дресови, неке фотографије из претходних 40 година.“

Промоција књиге одржаће се у 14 часова у прес центру  реновиране Спортске дворане. Након тога, од 17 часова, следи утакмица на новом паркету „Златибора“ против КК „Младост“ из Земуна. О  постојању хале и њеном значају за ову средину, Луковић каже:

„Спортска дворана у Чајетини је изграђена `85. године, дакле после само три године играња у Парку и две у дворани Великог парка у Ужицу , добили смо свој у којем смо играли 30 година утакмице и сигурно да смо са нестрпљењем очекивали повратак…Навијачи то знају и осећају да ће атмосфера бити онако као некад. Кад „Златибор“ буде играо пред својим навијачима у својој хали… Просто, „врућ терен“; то важи у целој Србији. Никоме није свеједно када дође у Чајетину на мегдан „Златибору“. “

Мирјана Ранковић Луковић

Pin It
Dodaj komentar


RADIO STANICE SRBIJA

IR radio SLUSAJ RADIO

MATIS

IVANJICA INFO

  • Media Shop
  • Media Shop
  • Media Shop
  • image
  • image
  • image
  • image

DUO NENI

DUO NENI 1

Poslednji komentari

Free Joomla! templates by AgeThemes