Ugašena Televizija Telemark

telemarkRegionalna televizija Telemark iz Čačka od danas više ne emituje program, rečeno je agenciji MNA u toj medijskoj kući.

 

Odlukom rukovodstva firme televizija je danas zvanično ugašena, a samim tim prekinuto je emitovanje programa.

je tehnološkim viškom i biće im isplaćene otpremnine.

Televija je zajedno sa kablovskim operaterom Telemark sistems do prošle godine činila jednu kompaniju.

Pošto je Telekom kupio kablovskog operatera, televizija je ostala u vlasništvu porodice Marković.

Televizija Telemark počela je da radi u decembru 2007. godine i emitovala je različite programske sadržaje koje su pratili gledaoci devet gradova i opština centralne i zapadne Srbije, posredstvom kablovskog operatera kompanije Telemark sistems.

Od početka, program je utemeljen na ideji porodične televizije i u njegovoj osnovi je bila informativna, obrazovna, kulturna i zabavna funkcija.

Televizija Telemark je u novembru 2013. godine od Republičke radiodifuzne agencije dobila dozvolu za emitovanje signala u etru za područje regiona i time dobila status regionalne televizije.

Tokom 12 godina postojanja televizija je realizovala hiljade sati informativnog, dokumentarnog, kulturnog, zabavnog programa i ugostila brojne poznate ličnosti iz sveta politike, privrede, kulture, sporta, zabave, realizujući i veliki broj dirketnih prenosa, od skupštinskih zasedanja do koncerata.

U Čačku su sada ostale dve televizije Galaksija i Lav plus.

Pin It
Komentari  
+2 # Državni poso 04-02-2020 11:55
Evo naše zbilje.Upitajmo se - zato mladi neće da rade,teške fizičke poslove.Pa nisu ludi.Studiraće 15-20 godina da steknu neku diplomici vakulteta pa da im država nađe neki poličak i da planuju do pemzije.To je ta stvarnost koju upravo živimo.Četrdeset godina državnog posla i solidna pemzija od 50 do 60 hiljada.Bog da te vidi ni oro nit kopo. a evo i taze primera. Prolazi opštinski funkcionerčić i sreće Katu. Pita je:" Đe si Kato stari lafe", Kata odgovara:"Eve me prcko, a đe si ti". Finkcionerčić odgovara: "Eve me malo nešto gore raducko. Pa nemam pola odoh bre kući da odmorim".I tako prcku prolaze zamaljki dani.I sad se upitajte -zašto deca neće da rade- nego svi hoće da žive ko prcko.E takvu felosofiju života naroda Serpskog ne bi mogla da naplaća ni moćna Amerika.Dok se ne uspostave zdrave norme poslovanja,sa merenjem učinka i vrednosti nema nam ni ekonomskog naretka. Nekada su u proizvodnji radnici imali 1/3 veći dohodak od administracije i niko nije hteo da radi.
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
Dodaj komentar


RADIO STANICE SRBIJA

IR radio SLUSAJ RADIO

MATIS

IVANJICA INFO

  • Media Shop
  • Media Shop
  • Media Shop
  • image
  • image
  • image
  • image

DUO NENI

DUO NENI 1

Poslednji komentari

Free Joomla! templates by AgeThemes