СРПСКИ РАДИКАЛИ ОШТРО СЕ ПРОТИВЕ УВОЂЕЊУ ПОЛИЦИЈСКОГ ЧАСА

srsСрпска радикална странка се противи увођењу полицијског часа и затварању целе земље зато што та мера не би донела очекивани резултат, што је показала пракса у великом броју европских земаља које су прибегле овако ригорозној мери.

 

Српски радикали се залажу за свеобухватније деловање свих надлежних органа у примени важећих мера које је прописао Кризни штаб. Свакодневно смо сведоци да се постојеће мере не примењују у потпуности, а да надлежни органи примењују различите аршине према прекршиоцима мера.

Српска радикална странка сматра да државни органи морају на исти начин да се односе према сваком прекршиоцу прописаних мера, јер не може бити разлике у неношењу заштитних маски у градском превозу или неком кафићу и клубу, на пример.

Српски радикали позивају надлежне државне органе да ангажују све расположиве ресурсе у контроли примене прописаних мера и кажњавању оних који те мере не поштују, без изузетка.

Истовремено, Српска радикална странка апелује на грађане да искористе своје право избора и да се вакцинишу против коронавируса, а лекарима, медицинском и немедицинском особљу у ковид болницама пружамо пуну подршку и захвалност на несебичном ангажовању на очувању здравља народа.

Одговорност за ситуацију поводом епидемије је на Влади Републике Србије, која је дужна да обезбеди да сви грађани пред законом буду једнаки и не сме да дозволи било какав привилегован третман за прекршиоце мера, поготово за оне који су повезани са владајућом странком. Влада мора да подстиче подизање свести о опасном вирусу и да на свом примеру покаже да мере важе за све подједнако.

Pin It
Komentari  
0 # Milić od Mačve 03-03-2021 21:28
Ne razumem sta ovo znaci SRS apeluje na građane da iskoriste svoje pravo izbora i da se vakcinisu,valjda ako koristimo pravo izbora mozemo i da se ne vakcinisemo ili se samo misli na pravo izbora proizvođača vakcina?
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
+3 # Dejana 03-03-2021 12:02
Која радикалска глупост - Српска радикална странка се противи увођењу полицијског часа и затварању целе земље зато што та мера не би донела очекивани резултат,закључују шешељевци. Браво мајстори !
Стање на терену,
Епидемија букти у региону, али само је у Словенији - где је у последњих 24 часа регистровано 25 смртних случајева - уведен полицијски час.
Ниво инфекције ковидом 19 у Енглеској је за месец дана националног закључавања пао 30 одсто и вирус се сада повлачи, показало је велико истраживање у којем је учествовало више од 100.000 добровољаца.
Значи радикали паметнији од Енглеза, алал вам вера!!!
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
Dodaj komentar


RADIO STANICE SRBIJA

IR radio SLUSAJ RADIO

MATIS

IVANJICA INFO

  • Media Shop
  • Media Shop
  • Media Shop
  • image
  • image
  • image
  • image

DUO NENI

DUO NENI 1

Poslednji komentari

Free Joomla! templates by AgeThemes