Zašto je gasifikacija preskupa-Srpski pokret Dveri

DVERI 04.00 23 44 01.Still001Srpski pokret Dveri održao je konferenciju za novinare na kojoj se osrnuo na aktuelnu situaciju u ivanjičkoj opštini. Milovan Jakovljević potpredsednik ove stranke je postavio pitanja ljudima koji vode Ivanjicu,

osvrnuvši se na sam process gasifikacije koji ima puno propratnih problema, ali su takođe postavljena i pitanja menadžmentu fabrike Proleter, kuda odlaze otpadne sirovine iz ove fabrike koje su štetne i za zdravlje ljudi, a i za okolinu. Jakovljević je sa svojim saradnicima iz ivanjičkog opštinskog odbora rekao da će sve dobro podržati što se radi u Ivanjici, ali ono lose će uvek nailaziti na osudu.Potpredsednik srpskog pokreta Dveri Milovan Jakovljević je istakao da su cene priključka na gas nenormalno visoke u Ivanjici koja u okruženju ima najmanja primanja, u gradovima u okruženju koji imaju veća primanja cene priključka su jeftinije i do 50%, ocenjuje. Po saznanjima Dveri u Ivanjici do sada je urađeno 342 priključka dok je prijavljeno još 250 Ivanjičana, deset privrednika se prijavilo za gasifikaciju privrednih objekata. Jakovljević je pitao ko je u ime građana odlučio da radove obavlja novosadsko preduzeće PRO MONTE, da li je to bila skupštinska odluka,  osim toga zbog gasifikacije i ulica koje su u nezavidnom stanju, po njemu najviše štete trpe građani.

Manje više sve je povezano sa gasifikacijom koja je bitna zbog fabrike Proleter, a Jakovljević je skrenuo pažnju menadžmentu firme da moraju da se preduzmu mere predostrožnosti za otklanjanje otpadnih sirovina.Dveri su pozvali ljude koji vode ovaj grad da budu odgovorni u obavljanju svojih funkcija za koje su ih birali građani.


View on YouTube

Pin It
Komentari  
+1 # Snovac 09-12-2019 20:31
Joj mico milovane
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
+1 # Dveri su OK 09-12-2019 18:25
Pozdravljamo aktiviranja pokreta Dveri i njihovog oglašavanja u javnosti.
Samo javna glasila i portali imaju smisao ako prenose aktivnosti lokalnih stranaka koje u interesu građana pitaju ono što građane interesuje.
Mnogo pitanja je u opticaju. Ko i kako se troši budžet punjen porezom obveznike.Većina novca odlazi i sasvim nevažne svrhe od kojih građani nemaju nikakve koristi. Dok grupe i pojedinci lepo krčme narodni dinar. Zašto nema projekata na lokalnom nivou za mala i srednja preudzeća. Zašto za te projekte ne konkuriše lokalna samouprava kod ECB a ne da te projekte odnose drugi. Lepi su primewri, Šabca, Pirota, Kikinde, Novog Pazara, Čačka, Valjeva, Užica, Surdilice, Jagodine. A mi ništa.
Evo danas jedan sugrađanin se žali deca mu inostranstvu rade visokokvalifikovane poslove,
Vratili bi se, ali niko da ih primi da porazgovara sa njima.Šta bi ta mlada i pametna deca mogla da pomognu svom kraju. Mogli bi mnoga ali neša vlast nema sluha za te političke projekte.
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
Dodaj komentar


RADIO STANICE SRBIJA

IR radio SLUSAJ RADIO

MATIS

IVANJICA INFO

  • Media Shop
  • Media Shop
  • Media Shop
  • image
  • image
  • image
  • image

DUO NENI

DUO NENI 1

Poslednji komentari

Free Joomla! templates by AgeThemes